Je kunt nu ook mijn prachtige blokhut in de Pyreneeën huren. Deze blokhut ligt verscholen op een hele speciale plek in het woud. Door de enorme ramen ben je onderdeel van het prachtige bos met al haar dieren. blokhut frankrijkVanuit je bed zie je het bos ontwaken en weer gaan slapen. Kleurrijke vogels, varens, paddenstoelen, dassen, fretten, berkenbomen, stormen, zon, eekhoorns, schaduw, salamanders, exotische planten, vossen, everzwijnen, herten, alles op een meter afstand terwijl je beschut en warm in de blokhut zit! Vlak bij de hut is een natuurlijke bron waar de dieren komen drinken.'s Nachts zie je vanuit je bed de sterren in de prachtige hemel zonder licht verontreiniging. Je zal geen andere mensen zien tijdens je vakantie, de blokhut ligt volkomen privé. Een ervaring je je NERGENS anders krijgt

De blokhut ligt op 800 meter hoogte in de bergen en vanaf de hut heb je directe toegang tot alle beroemde GR wandelpaden. blokhut vakantieJe kan direct vanuit de hut beginnen met je wandelingen. Tijdens je wandelingen kom je door de pittoreske bergdorpjes. Met de auto kan je snel bij culturele pareltjes van de in de Pyreneeën zijn. Kijk op mijn site hier links voor meer informatie.

Het "tiny house" is modern en nieuw. Het is gemaakt van hout en glas en alle muren zijn geïsoleerd. Er is een klein terrasje waar je lekker kan zitten en dineren. Het beschikt over een kachel, hout is inbegrepen bij de prijs. Het heeft geen elektriciteit.

Personen: De blokhut is geschikt voor 2 personen of een klein gezin. Bent je met meer kijk dan even bij mijn berghut op de pagina hier links.

Keuken: er is een kleine keuken met een gasfornuis en de Frankrijk blokhutbasic zaken: 3 borden, 3 bekers en glazen, 3x bestek, snijplank, kookpan, bakpan. Gas is inclusief in de prijs.

Bedden: er is een bed dat je kan aanpassen voor 1 of 2 personen (zie foto's). Er zijn matrassen en dekens maar geen matrasovertrekken en kussens.

Het water: dat uit de kraan komt kan je drinken. Buiten is een (koude) douche waar je je zomers kan wassen. Er is ook een klein badje waarin je warm water kan doen.

Toilet: er is in een gebouwtje buiten een compost toilet.

Telefoon: heeft goed bereik. Er is ook 4G internet.

franse blokhut Toegang: er is een parkeerplaats die makkelijk toegangkelijk is en waar je je auto veilig kan neer zetten. Vrienden van mij wonen naast de parkeerplaats en je auto staat hier goed. Vanaf de parkeerplaats is het 20(!) minuten lopen naar de blokhut.

Huur mijn blokhut voor een avontuur in de bergen! Klik voor de beschikbaarheidd, prijs en om te boeken op de knop "Boeken Blokhut" hier links.

Foto's van de blokhut. blokhut bergen blokhut winter pyreneeen blokhut retraite frankrijk blokhut franse pyreneeen blokhut te huur blokhut frankrijk afgelegen blokhut blokhut te huur berghut ariege blokhut frankrijk hutje op de hei blokhut verhuur blokhutten frankrijk